Tehdään yhdessä hyvinvointiunelmistasi totta!

Tilaa uutiskirjeeni sähköpostiisi:

Liity listalle ja inspiroidu hyvästä olosta!

Luovuus kohtaa hyvinvoinnin

Hei siellä, olen Marja.

Ja sinä olet täällä. Tunnet sisälläsi lymyävää paloa. Tunnen sen myös. Ja haluan auttaa sinua säteilemään vieläkin kirkkaammin.

Mutta ensin, esittelen itseni. Olen Marja Milistver. Olen ravintoon ja henkiseen hyvinvointiin erikoistunut valmentaja, opettaja ja valokuvaaja. Ohjaan ihmisiä oman sisäisen voiman äärelle, kohti rakkaudellista suhdetta itseen ja syömiseen.

Uskon että hyvinvointi on kokonaisuus, johon vaikuttaa ruoan lisäksi kaikki muu mikä ravitsee meitä sisältäpäin, kuten ajatusmallimme, lepo ja liikunta, rakkaiden ihmisten seura ja inspiroiva tekeminen. En usko rajoituksiin ja ehdottomuuteen, vaan nautinnollisuuteen ja joustavuuteen.

Uskon siihen että itse luomme elämämme. Että annamme itsellemme luvan olla upeita. Uskon myös siihen, ettemme koskaan ole ”valmiita” ja että osa kiehtovaa inhimillisyyttämme ovat myös ristiriitaiset ja haavoittuvaiset puolemme. Uskon että olemme täällä ikään kuin tutkimusmatkalla, kehittymässä ja oppimassa, välillä vaikeidenkin kokemusten kautta.

Uskon että se mitä lopulta etsimme on merkityksellistä, arvojemme mukaista hyvää elämää. Mikä parasta, se on mahdollista.

Marja-aika edustaa elämäntapaa, joka on täynnä puhtaita nautintoja, inspiroivia elämyksiä, rakkaudellista tukea ja leikkisää luovuutta.

Marja Milistver

Mikä toi minut tänne?

Hyvinvointi eri muodoissaan on kiinnostanut minua jo pitkään. Omien terveysvaivojeni ja iho-ongelmieni myötä lähdin selvittämään ongelmien syitä ja opin ravitsemaan kehoani täysin uudella tasolla pelkän oireiden peittämisen sijaan. Oivalsin elämäntapojen voiman optimaalisen hyvinvoinnin luomisessa ja sisälläni kasvoi intohimo jakaa oppimaani muille. Monet lähipiirissäni olivat jo saaneet positiivisia muutoksia aikaan opastuksellani.

Päätin sukeltaa aiheeseen syvemmin ja valmistuin newyorkilaisesta Institute for Integrative Nutrition –koulusta hyvinvointivalmentajaksi (Certified Holistic Health Coach) vuonna 2012. Opintojeni aikana perehdyin yli sataan ravitsemusteoriaan, käytännöllisiin elämänhallintatekniikoihin sekä moderneihin valmennusmetodeihin terveyden ja hyvinvoinnin maailmanlaajuisten huippuasiantuntijoiden johdolla.

Olen yhdistänyt valmennuksiini parhaita oppimiani asioita omalta matkaltani sekä työkokemuksestani näyttelijänä, valokuvaajana ja draamaopettajana. Luokanopettajaksi opiskellessa ihmettelin, miksei lapsille ja nuorille opeteta tärkeitä läsnäolo- ja tunnetaitoja. Omissa valmennuksissani haluan jakaa työkaluja, joita itse olisin toivonut oppivani aiemmin. Olen koonnut palaset yhteen joksikin mikä tuntuu merkitykselliseltä ja palkitsevalta, niin minulle kuin valmennettavillekin.

Sinä ansaitset elää ilmiömäistä elämää.

Sinulla on lupa kääntyä kohti sisimpääsi ja säteillä läsnäoloa joka on juuri sinulle ominaista.

Minusta olisi huikeaa tukea sinua matkallasi. Jos olet valmis liikkumaan eteenpäin kohti hyvinvointitavoitteitasi, nautinnollisesti ja selkeydellä – ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Ihanaa että olet täällä.

<3 Marja

Voit tutustua seuraavaksi palveluihini.

design MIIRO SEPPÄNEN
code AARREKUVA