Tehdään yhdessä hyvinvointiunelmistasi totta!

Tilaa uutiskirjeeni sähköpostiisi:

Liity listalle ja inspiroidu hyvästä olosta!

Upea ihana minä -kurssi
Luennot ja työpajat yrityksille
Yksilövalmennus

Luennot ja työpajat yrityksille

Työhyvinvointi syntyy hyvinvoivista yksilöistä.

Hyvinvointivalmentajana ja opettajana ymmärrän mikä motivoi, innostaa ja koskettaa ihmisiä. Luon tavoitteellisia valmennuksia ja puhun yleisölle tavalla, joka pitää mielenkiinnon yllä ja inspiroi tekemään parempia valintoja hyvinvoinnin eteen.

Varustan organisaationne työntekijät tiedoilla ja taidoilla, jotka luovat lisää energiaa, sisäistä motivaatiota, työhyvinvointia, tehokkaampaa kommunikaatiota ja parempaa työilmapiiriä. Nämä käytännölliset ja helposti toteutettavat tekniikat auttavat muuttamaan toimimattomat tavat produktiivisiksi strategioiksi.

Työpaja räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan ja se voidaan pitää esimerkiksi 45 minuutin luentona, 2 tunnin työpajana tai jopa koko päivän kestävänä intensiivikurssina. Alla muutamia esimerkkejä mahdollisista aiheista.

Päivitä päivittäinen hyvinvointisi

Monet työntekijät tuntevat olonsa stressaantuneeksi ja väsyneeksi elämäntapojen vuoksi, jotka eivät tue heidän hyvinvointiaan. Jokaisella on kuitenkin voima muutoksen luomiseen. Pienet muutokset ja uudet lähestymistavat stressinhallinnassa, ajattelussa, kehon ravitsemisessa ja omissa prioriteeteissa luovat aitoa hyvinvointia ja produktiivisuutta myös töihin. Tämä työpaja tarjoaa yksinkertaisia, mutta tehokkaita strategioita ja työkaluja stressin ja ahdistuksen selättämiseksi ja jokapäiväisen hyvinvoinnin päivittämiseksi.

Valjasta vaikutusvaltasi

Käyttävätkö työntekijänne aikaansa tehokkaasti? Valmennuksissani olen huomannut, että monet kaipaavat tietoa ja työkaluja parempaan produktiivisuuteen. Tässä työpajassa henkilöstönne tulee tietoisemmaksi omasta sisäisestä motivaatiostaan, vahvuuksistaan ja kyvyistään. He oppivat organisoimaan aikaa ja prioriteetteja tehokkaammin keskittyen suurempaan visioon. Osallistujat saavat työkaluja omien päämäärien selkeyttämiseksi sekä sisäisen potentiaalin ja produktiivisuuden valjastamiseksi.

Raakakakkuja, rakkaudella

Haluatko oppia valmistamaan ravinnerikkaita, kauniita ja suussasulavan herkullisia raakakakkuja? Kaipaatko myös aikaa läsnäololle ja sisäisen viisautesi kuuntelulle? Raakakakkuja, rakkaudella -työpajassa perehdytään raakakkujen valmistuksen periaatteisiin käytännön tasolla. Paikan päällä tehdään ja nautitaan yhdessä täyteläisistä ja raikkaista makuelämyksistä. Löydä suosikkisi ja ihastu näihin aitoja makuja sisältäviin herkkuihin! Workshopin aikana tehdään myös itsetuntemusta lisääviä harjoituksia.

Raakasuklaan valmistus ja terveellinen herkuttelu

Työpajassa perehdytään raakasuklaan ja muiden terveellisten jälkiruokien valmistuksen periaatteisiin käytännön tasolla ja nautitaan yhdessä loihtimistamme suussasulavista herkuista.

Smoothiekurssi

Puhdistu ja virkisty terveellisten ja herkullisten juomien avulla! Kurssilla perehdytään erilaisten smoothiejuomien valmistuksen periaatteisiin käytännön tasolla. Työpajan aikana tehdään ja nautitaan yhdessä niin lämmittävistä, puhdistavista kuin palauttavistakin juomista. Tule löytämään suosikkisi marjaisten, kermaisten, suklaisten, hedelmäisten ja vihreiden smoothieiden seasta!

Ravintoa keholle ja mielelle

Luennolla tutustutaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusteisiin ja tehdään aiheeseen liittyviä, selkeyttäviä harjoituksia. Luennolla nautitaan myös kolmen ruokalajin raakaruokamenu.

Mielitekojen myllerryksestä kohti kehon kuuntelua

Luennolla pureudutaan mielitekojen syihin ja annetaan vinkkejä sokerihimosta selviytymiseen. Luennolla nautitaan myös virkistäviä juomia ja tehdään ihania raakaherkkuja.

Työpajat soveltuvat mainiosti myös osaksi työhyvinvointipäivää tai pikkujouluja. Esimerkiksi raakasuklaatyöpajat ovat olleet suosittuja virkistyspäivillä.

Ota yhteyttä ja sovitaan yksityiskohdista!

Upea ihana minä -kurssi
Luennot ja työpajat yrityksille
Yksilövalmennus

Marja Milistver
design MIIRO SEPPÄNEN
code AARREKUVA